2020 tak og hejdå!

Jeg glæder mig til at sige tak og farvel til 2020, det har været et mærkeligt år. Min lille pige gik fra at være en tumling til at være et barn. N, L og E flyttede fra Præstegården tilbage til byen, vores kollektiv fik en ende. Den nye familie flyttede ind på prøve men det var ikke det rigtige. Sommeren gik fint med udlejning på airbnb men fremtiden var meget usikker og vi havde en baby på vej… Jeg hjemmepassede R alene samtidligt som jeg skulle  arbejde og var nygravid. Jeg kastede op, var svimmel og ked af at min bedstemor var på hospitalet og at ingen måtte besøge hende. Jeg er blevet faster til den fineste pige men som jeg ikke har mødt endnu.

Januar
Februar – jeg blev 34 år. 
Marts
April
Maj
Juni
Juli
August

I slutningen af sommeren fandt vi en løsning med de nye lejere og det har fungeret så godt. Mine forældre kom på besøg og alt føltes lidt som normalt igen. Maven voksede men kvalmen var væk. Nu ser vi så meget frem til at møde vores baby og at vi forhåbentlig snart også kan mødes med familie igen. Når jeg ser tilbage på året så er jeg også glad for at mig og R har haft så meget tid sammen kun os to. 

September

Oktober
November
Barsels december
0

2 thoughts on “2020 tak og hejdå!

  1. Ha’ en rigtig glædelig jul – og held og lykke med lillebror! Vi har nogle dejlige før-sommer minder nede fra jer, og er glade for at vi fik lov til at prøve! Vi er gået igang med at bygge en førstesal på huset, i stedet for at flytte på landet 🙂
    Hils, KH Trine

    1. Glædelig jul Trine og hele familien! Det lyder som et spændende projekt. Jeg har fundet nogen af dine frø her, måske skal du bruge dem til foråret?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *