3 dage over tiden

Ja, det er kedeligt at vente og jeg er lidt bange for hvor stor han kommer til at være når han beslutter sig for at komme ud (R var en lille 4 kg basse) men det er også en fantastisk tid. Vi ordner en masse småting og bare slapper af og pusler her hjemme.

Idag vågnede vi til sol! Og en opringning fra en opvaskemaskine reparatør som fortalte at han ville ankomme på matriklen om 3 minutter. Jeg havde været oppe og tisse to gange og spist natmad kl 04 og genrelt ikke kunne sove på grund af plukveer og menssmærter. R vågnede kl 04 og ville ikke sove mere så T havde også en lidt hård nat. Men solen (og en opvaskemaskine der skulle tømmes) fik os op og igang.

De her kom endelig ud i jorden. Hyacinter og tulipaner til næste år. Jeg kan ikke grave og lave bede klar men jeg kan høste! Tror det bliver pasta carbonara med tre slags kål til aftensmad. 

Jeg er nu så nede i gear at jeg faktisk er startet på en bog! Det er lang tid siden 🙂

0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *