Barsels-todo listen!

Når man er gravid får man en slags trang til at “ordne sin rede”, at forberede for barnet. Den her gang har vi allerede en pusletaske, en bredside crib og et babynest, så nu kan jeg bruge den her særlige energi på nogen andre ting som feks: 

Rydde op i tøjskabet (og ovenpå det). Her skal sorteres og sælges/gives til røde kors. En del ting skal nok bare til genbrug. Måske skulle jeg prøve det der med at aflevere det i hm. Får man stadig gavekort når man gør det?

Rydde op i børnetøjet. Den her er slem. Vi er så heldige at vi får en masse tøj fra fætter og kusiner så vi køber næsten ikke noget. Men vi har så også tøj fra st 52 til 140 på lager… Jeg glæder mig til at pakke Rs babytøj op og vælge hvad lille K skal have, hvad jeg vil gemme og hvad der skal videre i systemt.

Rydde op i fryseren og fylde den med gode ting. Det er ikke mere end et halvt år siden at jeg gjorde det her sidst men det er allerede et stort rod. Her skal jeg smide ting der er for gamle ud, spise ting op og primært få sorteret kød/fisk, brød, grønsager, frugt og is så det er til at finde rundt i det.

Inspireret af Sofie håber også at jeg kan nå at fryse et lager af gode supper og gryderetter til tiden efter fødslen. Varm mad der kan give mig styrke og energi der midt i januarmørkret.

0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *