Besøg på øens dyr

I weekenden havde vi besøg af vores gamle kollektivbeboere. R og E legede helt vildt godt og det er så afslappet at have besøg af nogen du er vandt til at bo med. L ved jo allerede hvor alt er i køkkenet, så når hun og E står op en time før mig og R så kan de selve finde havregryn og kaffe. Om lørdagen tog vi på Øens dyr. Det var kun og os en anden familie med et barn da vi kom så ingen trængsel. Mig o R var også i svømmehallen fredag med en af hendes veninder fra børnehaven, her var det også meget få mennesker. Det er rart med at bo her. Der er altid en masse parkeringspladser, koster ikke noget og er ingen ventetid. Øens dyr f.eks. koster 20 kr for børn og 40 kr for voksne. Det er jo ikke meget. 

De har ikke så mange eksotiske dyr, mest grise, kaniner, heste og gedder men til gengæld må man gerne gå ind til dem. 

Og også holde i en skildpadde. 

De har også to alpakaer, dem er mig og T lidt interesserede af at have på marken foran huset. De virker søde, sjove også kan man sælge deres pæls. Men de koster fra 15.000 kr og op… Måske til Ts 40års fødselsdag næste år…. 

Er de ikke søde? Både børnene og alpakaen. 

Trampolin er også altid et hit. Da vi var på Knuthenborg i somres syntes R at trampolinen var det fedeste på hele dagen. Her i efterårsferien kan man også købe hjemmelavet mad på Øens dyr. Kan varmt anbefales. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *