Bille Brahe müsli

Når vi var hos Marie og Nicolai på Fejø, fik vi den lækreste morgenmad med hjemmelavet müsli. Min søster laver også altid sin egen müsli og det smager jo så meget bedre end supermarkedets.

Jeg har været lidt missunderlig på alle der havde “masser af tid” under Corona lock down. Jeg hade travlt med at være mor om dagen og at arbejde om aftenen når Thomas kom hjem. Det var nogen lange dage. Samtidligt blev der lagt mange billeder op på instagram om løbeture, oprydning i kælderen, surdejsboller og ristet müsli. Jeg besluttede mig faktisk for at droppe Instagram i en måned for at slippe for at se alle de her “hygge projekter” samtidligt som mine forspirede planter døde og ukrudtet voksede i haven…. Men nu er livet vendt tilbage og det har jeg fejret med at lave müsli hahahah – livet som 34 årig.

Havregryn, frø, kerner, mandler og en smule salt blandes sammen.
Kom olivenolie og honning i en gryde og lad det koge op. Hæld det så ud over de tørre ingredienser og rør rundt.

Det er supernemt at lave müsli men nu hvor jeg ikke havde prøvet det før tænkte jeg at det var bedst at følge en opskrift og den her fra Frederik Bille Brahe har cirkuleret meget på sociale medier de sidste par måneder. Prøv den, den er virkelig lækker! 

Ind i ovnen på 150 grader i ca 30-40 min. Rør lidt rundt ca hver 10 min. Færdig!
0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *