Bo på landet

Hvordan er det at flytte på landet? Mange snakker om det, mange vil gerne, men hvad betyder det for job, børn, venner og økonomi? At flytte på landet er en stor beslutning og det vender op og ned på hele dit liv. Vi valgte at prøve det! 

Her er en klumme jeg har skrevet for Alt for damerne i 2018 om at flytte fra byen til landet. 

I 2016 flyttede mig og min kæreste fra en 2. værelses lejelighed på Østerbro i København til en kæmpe præstgård med en stort renoveringsbehov på Falster, hvor vi startede et lille kollektiv. I fire år boede vi sammen med et vennepar og både dem og vi fik børn. I foråret 2020 flyttede den anden familie tilbage til København på grund af job og at de havde fået mulighed for at købe et kolonihavehus. Nu bor mig, min kæreste og vores børn i en del af huset og den anden del er lejet ud til to venner.

Her har jeg samlet mine posts om at flytte på landet: