Bo på landet

Hvordan er det at flytte på landet? Mange snakker om det, mange vil gerne, nogen tager skridtet men mange er usikre på hvad det vil betyde for job, børn, venner og økonomi. At flytte på landet er en stor beslutning og det vender op og ned på hele dit liv. Vi valgte at prøve det!

I 2016 flyttede mig og min kæreste fra en 2. værelses lejelighed på Østerbro i København til en kæmpe præstgård med en stort renoveringsbehov på Falster, hvor vi startede et lille kollektiv. I fire år boede vi sammen med et vennepar og både dem og vi fik børn. I foråret 2020 flyttede den anden familie tilbage til København på grund af job og at de havde fået mulighed for at købe et kolonihavehus.

Nu bor mig, min kæreste og vores datter i en del af huset og den anden del er lejet ud til to venner.

Her har jeg samlet mine posts om at købe hus på landet:

Billigt at bo på landet? 

Huskøb i udkantsdanmark – om realkreditlån 

Forsikring af nedlagt landbrug

Opvarmning af stort hus på landet

Masseovnen -hygge og varme 

Om at pendle