Corona-post

Om ti år kommer jeg til at kigge tilbage på den her helt specielle tid i vores liv. Vi er stadig raske eller ja, mig og R hoster og snorter som vi plejer men ingen feber eller influenza. I lige vel kan man jo ikke lade være med at undre om det er Corona…

Vi holder os hjemme og mine forældre som skulle have været på besøg må blive inden døre i Sverige. Det er svært at være så langt fra sin familie i de her tider, man bliver jo lidt bange og vil helst have dem helt tæt på. Men vi må gøre som Mette siger og stå sammen på afstand. 

Jeg arbejder hjemmefra men med R så det bliver mest arbejdet efter Thomas kommer hjem om eftermiddagen, det går ikke sådan helt godt med det… Jeg troede jo at jeg skulle have en masse tid til havearbejde da vi alle tre skulle være hjemme. Men sådan blev det ikke. Det har også været et par kolde og utrolig smukke stjerneklare nætter så kartoflerne og løg har jeg måtte vente lidt med. Men tomater, ærter, basilikum og mere kål er nu sat til forspiring så om ca en måned bliver det rigtigt godt fyldt op i vindueskarme og på plantebordene her inde. Vi må se om det er plads til det hele. 

R spiser broccoliskud fra haven og vi har stadig masser af jordbær i fryseren og igår lavede vi ramsløgpesto. Jeg syntes at vi begynder at komme på plads i den nye hverdag og det er skønt at vejret også er med os. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *