Efterår i skoven

Jeg viste ikke om det var en god idé at tage på skovtur med barn, hund og 7 måneders mave. Men vejret var så smukt og jeg ville ud og få lidt skov og hav. Det gik fint og nu slapper vi på sofaen resten af dagen.

Bøgeskov føles stadig lidt eksotisk for mig. Der hvor jeg kommer fra er skoven mørk og tæt af gran, her er den mere elegant.

Vi fandt en sjov larve. Bliver den mån til en ekoxe?

Vi fandt også det perfekte spot for kaffe og kage.

Alle hyggede sig!

Skipper havde en lidt hård tur. Han måtte gå ved siden af klapvognen i en ret kort snor meget af tiden… Det er så mange fasaner og jeg orker ikke rigtigt at holde ham når han trækker så han måtte trække barnevognen istedet. Han er i hvert fald træt nu…

Tak for idag skoven!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *