En fredag aften

I fredags var jeg alene hjemme med lille R. Det sker ikke ret ofte når man bor fem voksne og to børn sammen. Så hvad gør man når man har set lidt tegnefilm, spist vindruer og et par stykker slik og lagt R i seng? Jo, man maler et skab! Det her skab har jeg haft planer om at male de sidste to år eller så noget. Det var bare fedt at endelig få det gjort. Beklager billedkvaliteten det var meget mørkt…. 

In progress.

Jeg er ikke så tålmodig så jeg vaskede bare skabet med grundrens også malede jeg. Det rester af vægmalingen fra stuen – petroliumblå. 

Den ser meget mørkere ud i stuen… Skabet er mere lyseblåt. 
Færdigt! 
På plads i gæsteværelset! 

Jeg vil købe to morgenkåber og to par hjemmesko der står klar til gæster i skabet. Ellers kommer det nok til at indeholde lidt sengetøj og håndklæder. Man kan ikke få for mange skabe. 

0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *