Endnu en gråvejrs hundetur

Endnu en grå og overskyet dag… Jeg låg desværre med halsbetændelse da solen viste sig tidligere på ugen. Men selv om det er gråt og vådt så vil hende her gerne ud:

Vi har passet min svigerfar hund i den her uge, hun er den sødeste og mest velopdragne hund men hun er også vant til et helt andet aktivitetsniveau end vi kan tilbyde her hjemme, især da jeg også har været syg. Det piner mig når jeg ikke kan passe ordentligt på mine dyr. Hun har brug for en masse motion så det skal hun selvfølgelig have.

Heldigvis har en fra kollektivet hjulpet og løbet nogle gode turer med hende i skoven. Og selv om det var gråt og blæsende var det også rigtigt skønt at komme på stranden idag efter et par dage under dynen i sofaen.

Vores hund blev hjemme i sengen han er helt færdig efter en uge med besøg hahahha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *