Et svært farvel og ny god energi

Vi har sagt farvel til den anden familie vi har boet i kollektiv med i de sidste fire år. Det er ret svært. Især fordi at vores børn er vokset op som søskende. Pigerne er kun 2 og 3 år, men de savner hinanden og spørger efter hinanden. Jeg savner dem også alle tre. Jeg savner den familiefølelse vi havde bygget op, det var meget trygt med de vaner vi havde fået.

Men livet sker jo, og vi må være glade for de gode år vi havde sammen og alle de fine minder, de er specielle venner for livet. Når en dør lukker så åbner også nye muligheder. Vi har været så heldige at finde en rigtig sød familie som gerne vil flytte ind her hos os. Så vildt at det kunne lade sig gøre!

Vi er stadig ved at lære hinanden at kende, men de er kommet med en rigtig god energi og de vil virkelig gerne det her kollektiv-liv på landet. Det er skønt med nogen friske øjne på det hele og de har allerede malet farveprøver på væggen oppe i deres afdeling. Det sker noget! Vi er så spændte på at lære dem at kende og få vores nye hverdag sammen. Det er ret spændende at have valgt at bo i kollektiv. Det er lidt lige som at være med i Gift ved første blik – vi må se hvordan det går og hvordan vi kommer til at bo sammen. Kommer vi til at spise aftensmad sammen? Se fjernsyn sammen? Det vil tiden vise. 

Posted in Hus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *