Ferie med hund

Mig og T havde brug for at komme lidt væk fra huset og slappe helt af. Det er så mange ting der skal laves her hele tiden, det gør ikke noget -så keder vi os ikke, men når det skal slappes helt af så er det godt at tage et par dage et andet sted.

Men vi har jo både baby og hund. Hvad gør man så? Jo, man tager til Grønnemose Bed and Breakfast lidt nord fra Svenborg. Her må man gerne have hund med og ejerens egen dejlige labrador er den bedste hunde-vært og leger med alle der kommer forbi.

Grønnemose er en fantastisk smuk gård fra 1820 med en kæmpe park-have, orangeri og drivehus. Og man må mere end gerne have hund med. Skipper havde en fest og legede sammen med de andre hunde i den store park.

Svendborg er så fint med en gammel bymidte og vand og både over det hele. Vi spiste en sandwish og nød udsigten fra Øko Cafeteriets terrasse. Kan varmt anbefales.

Vi var også en tur i meget pittoreske Troense hvor alle huse har stråtag, bindningsværk og flotte haver med bonderoser, hortensia og sommerfuglebuske.

0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *