Fra tre til fire.. Den første tid med to børn

Det kommer nok ikke så mange indlæg på bloggen her den næste styks tid, selv om jeg har utroligt mange ideer til posts. Det er som at tiden og dagene bare flyver afsted. Jeg kan godt mærke at vi er gået fra at være tre til fire. Nye tider.

Hver aften når jeg går i seng, tænker jeg at i morgen skal jeg komme ud og få lidt luft og lys. Måske fylde en trillebør med blade og lægge på et bed i køkkenhaven. Igår var det strålende sol men tror i at jeg kom ud?

Nej, først skulle jeg spise morgenmad og tage et bad og amme og skifte ble og amme igen og spise min morgenmad færdig og skifte en ble mere, sådan her kører det bare hele dagen. At tage op til sundhedsplejersken på biblioteket er dagens projekt. Det er både rart at være 100% på barsel og lidt underligt at alt handler om familien. Hvad vi skal spise til aftensmad og at lege med Ruth.

Mine forældre sendte en pakke med gaver til Kalle og til Ruth. Perfekt med lidt nyt legetøj især de her piratsæt og guldmønter.

0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *