God bagjul / God fortsättning

Julefreden er kommet til Nørre Alslev og vi fik en “rigtig jul” med den nærmeste familie. Det var ellers pænt meget krise da R blev snottet og begyndte at hoste den 22 december. Hun har børneastma og en ganske lille forkølelse udløser ofte vejrtrækningsproblemer og hoste i flere uger…

Vi var ret sikre på at det ikke var corona men vi kunne jo ikke tage til juleaften sammen med Ts søsters familie med et hostende barn. Så afsted til test igen, igen, igen. Hvor er jeg taknemlig for at den danske stat har stablet sådan et effektivt testsystem på benene, nu hvor situationen er sådan her. R fik en tid den 23e december og den 24e om morgenen fik vi det negative svar, puh! Det blev jul med familien som vi havde glædet os til. Selvfølelig kunne vi også have lavet julemad her hjemme os tre, det ville også have været hyggeligt men vi havde bare glædet os til at komme hjem til Ts mor og smide os på sofaen og bare blive forkælet med lækker mad mens R legede med sine kusiner.

Jeg fik de her fine hjemmesko!

Vi holdt juleaften hos farmor i Ringsted og tog til julefrokost første juledag hos farfar i København (med samme deltagere). Det er lidt nervøst at holde jul et andet sted end der hjemme når man bor på landet. Det sker mange indbrud juleaften, derfor lavede vi heller ikke nogen opdateringer på sociale medier om at vi ikke var hjemme. Men alt godt, vi kom hjem igår til et hus med masser af lamper tændt og radion kørende. 

Idag var det back to basics med havregrød kanelsukker og revet æble. Vi kører nattøj hele dagen og jeg har lovet R at hun skal få lov til at se My littel pony og Blaze. Selv skal jeg vaske sofabetræk, det er en del chokolade på….

Det er skønt at være hjemme og fyre i masseovnen og bare slappe af. T er ude og fiske så alle er glade.

I morgen tror jeg at vi skal ordne lidt på Rs værelse også kan jeg vise billeder af forvandlingen.

0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *