Gul mandag

En mandag med to gule madting. Min mad-guru Sofia Wood lavede en citrus pasta med alle de ting jeg godt kan lide. Citron, vin, fløde og parmesan.

R råbte inde fra stuen “jeg kan lugte noget”. Vi er igang med pottetræning så jeg kom løbende, men så sa hun bare “jeg kan lugte citron”. Dejlige barn.

Pastaen er så nem. Steg løg (jeg tog også hvidløg), kog citron og appelsin skal et par minutter og kom dem ned i løgen. På med vin og lad det dampe af også i med fløde. Når pastaen næsten er færdig skal den ned i sovsen sammen med parmesan, salt og peber.

Broccoli fra haven til.

Nogen spiser direkte fra fadet. R spiser alt og jeg er så glad for det. Hun elsker parmesan, oliven og kapres. Men hun spiste også en god portion sæbebobler da vi var i karbad, måske har hun ikke nogen smagsløg?

Så til den her ret nr to. Mine chilier i år er gule og super stærke. De kan ikke bruges rå i mad, de er faktisk uspiselige. Men jeg fik et tip om at lave chilisovs af dem. Så jeg kogte chilier, sukker og salt i lidt hvidvins vinegre og vand og blendede.

Jeg tror at den er sygt stærk den her… Sjovt at lave noget som man ikke tør at prøvesmage.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *