Hallå der ude!

Hvem er i endelig der læser med her? Det er jeg lidt nysgerrig på! Til at starte med var det mest min mamma og Anges det læste, men nu er det omkring 1000 besøg per måned. Er det måske faktisk min mor der er inde og læser 1000 gange? 

Det kommer en del trafik fra haveblogs.dk og jeg ved ikke om jeg endelig skulle være med der. Den her blog handler jo ikke udelukkende om have, måske skulle jeg ligge på en blomsterbuket-forum istedet… 

Er det noget i gerne vil læse mere om? Kollektivet? Vores Dyr? Køkkenhave? Mad? Renovering og hus? Smid en kommentar og tak for at i følger med!

0

8 thoughts on “Hallå der ude!

 1. Jeg fandt din blog gennem havebord.dk, og læser med, fordi I er tilflyttere til Falster, og der er jeg vokset op, så det er lidt hyggeligt:) Gerne mere om have!

  1. Nej, hvor sjovt Esther! Vi er meget glade for at bo her, den smukke natur som man ofte har helt for sig selv også syntes jeg at Falstringerne er meget søde og hjælpsome overfor nogen uvidende bybor som os 🙂

 2. Hej Maria

  Jeg fandt dig også på haveblogs.dk, søger kun haverelateret indhold. Gerne mere have, men også meget hyggeligt med små sidehistorier om alt det andet.

  Mvh Gitte

  1. Tak for kommentaren Gitte! Det er jo så meget der sker i haven (både i køkkenhaven og andre steder) i de her dage så det er nok at skrive om 🙂 Efter 3 år med have så syntes jeg også at jeg begynder at lære årstiderne og jorden at kende. Nu må vi se om to måneder om det hele er spist af snegle eller noget hahahha!

 3. Har lige fundet din blog… Måske mere om at turde flytte på landet.. vi tør nemlig ikke helt… Endnu. Og bofællesskabet?

  1. Hej Amanda! Velkommen til 🙂 ja bofællesskabets fremtid er lidt usikker lige nu her… Men godt du minde mig om det, nu er det kommet et opslag om det op!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *