Hygge hygge

Som gravid må jeg ikke lyfte ting og det gør det lidt svært nogen gange. Men nu har vi købt en vogn som mig og R kan hente brænde i!

Den bedste lille hjælper.

Massovnen giver en behagelig varme. Det bliver ikke sygt varmt direkte som når man fyrer i en almindelig brændeovn. Istedet står hele masseovnen og er lun i 24 timer efter at du har fyret op.

Vi fik den sedvanlige mor-er-alene-hjemme mad 🙂

Korv med mos. Meget svensk. R ville gerne have spiselige blomster til og vi har masser i haven, men jeg syntes faktiskt ikke at de smager så godt. Hvilken er den lækreste spiselige blomst? Findes der nogen der er lidt søde?

0

3 thoughts on “Hygge hygge

  1. Hej Maria, tillykke med graviditeten (jeg ved godt, at det er noget tid siden du offentliggjorde det her på bloggen, og for dig føles det nok som om du har været gravid lææænge, men får først lige kommenteret nu). Jeg synes heller ikke spiselige blomster er særlig spændende, bortset fra farverne. Jeg har en solbærsalvie, den er sjov (især for børn), fordi man kan suge nektaren ud fra bunden af blomsterne, så den er faktisk ret sød. Det er også en dejlig plante til humlebier. Nu hvor vintererne er så milde, kan den godt overvintre ude. Så det er min anbefaling! God weekend, vh Esther

    1. Tak Ester! Solbærsalvie lyder superlækkert, jeg kan se at den bliver stor, op til 80 cm. Har du den i en potte? Jeg tænker at den godt kunne overvintre i drivhuset…

      1. Ja, den kan blive ca 80 cm høj og ligeså bred efter et par år. Jeg har den op ad en sydvendt mur, under et tagudhæng, der er varmt og tørt, så kan den overvintre ude. Jeg har også hørt om, at de kan overvintre i drivhus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *