Jeg inviterer til fest

Min kærestes store passion er lystfiskeri. Han har fisket siden han var 5 år og er den største nørd. Nu her under corona har mange af hans venner også begyndt at fiske og de kommer jævnligt til Falster. Jeg er grøn af misundelse.

Jeg vil også se mine venner og dyrke mine hobbys men det er bare svært med vinterbadning, havearbejde og ridning når man er 9 måneder gravid. Så jeg er hjemme og bager kager og køber frø og keder mig. Hygge og kedsomhed. Bager boller. Bager kage. Laver mad.

Det er hyggeligt og det passer jo fint at være i isolation når man i lige vel er en stor hval og vejret er kedeligt men jeg savner mine venner. 

Vi prøver at holde kontakten på telefon og nu vil jeg sætte mig og oprette events på Facebook til 2021. Jeg vil invitere til påskefrokost, loppemarked, midsommer, navnefest, sommerfest og kräftskiva.

Påskefrokost er måske lidt optimistisk men jeg har brug for noget at se frem til. At allerede savne sine venner 10 dage før termin, det er ikke så godt. Normalt ville jeg prøve at være supersocial op til fødslen for at så gå i babybobbel men det kan man jo ikke nu her.

0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *