Kladdkakans-dag!

Idag er det kladdkakansdag! Kladdkaka er svensk for mud-cake og meget populært i Sverige. Sidste år lavede jeg den her med Dumle-fløde på,  lækkert men næsten for sød. 

Kladdkage med dumlefløde

Den her gang prøver jeg med Daim og hakker lidt Daim ovenpå for crunch. Det må være noget med graviditeten, jeg tænker på kage hele tiden og R vil kun se Rosa fra Rouladegade, så hyggeligt! 

Opskriften på kagen er super nem, jeg har fulgt den her: https://www.ica.se/recept/kladdkaka-med-fluff-727354 Bare smelt smør, blande æg og sukker. Blande de tørre ingredienser og kom alt ned i æggesnapsen. Det vigtigeste er at ikke have den for lang tid i ovnen. 

Chokoladeflødeskum er som magi. Du smelter chokolade i piskefløde på lav temperatur og lader det køle af. Når det er helt koldt kan det piskes, som almindelig fløde.

Prøv lige at se en syg kage! Jeg fik ikke lov til at tage et billede før vi smagte på den…. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *