Køkken!

Vi har bygget et helt nyt køkken i et værelse som tidligere var Tv-stue. Vi valgte at bygge der efter råd fra to arkitekter og de havde så meget ret i deres anbefaling. Rummet er midt i huset, mod syd med masser af lys og med udgang til en solrig terrasse.  

Køkkenet er megahøjt, vi har sat en ekstra sokkel på. Køkkenet er fra IKEA men det var noget af en kamp at få det bestilt. Kort fortalt, så havde vi valgt et helt andet køkken men selve bestillingen (fra ordre til bestilling) gik hele tiden galt. Det manglede fronter i bestillingssedlen, selv om vi havde dem på vores ordre. Efter 1,5 måneds dialog med IKEAs kundeservice kunde de fortælle at problemerne med vores bestilling var at “vores køkken” ikke længere blev produceredet.  Det endte med at vi måtte vælge et helt anden front men det blev godt til sidst!vægfarve relaxed green

0

One thought on “Køkken!

  1. I would like to thnkx for the efforts you’ve put in writing this web site. I am hoping the same high-grade website post from you in the upcoming as well. Actually your creative writing skills has inspired me to get my own website now. Really the blogging is spreading its wings quickly. Your write up is a good example of it.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *