Køkkenhaven sidst i november

Jeg kommer ikke i køkkenhaven nu her… Så det her er mere en post om hvad jeg ville gøre hvis jeg kunne og havde tid. I ved hvordan man kan være ret meget stres på jobbet før man skal på ferie med en masse ting der skal afleveres, afsluttes og overleveres? Overlevering når man skal på barsel er helt sygt… 

Vi har stadig ikke haft hård frost så salaten, dilden og spinaten står stadig flot i haven, men det er om at få det sidste høstet og spist eller frosset ned nu. 

November er perfekt for lugning, gødning og jorddække. Måske skulle du lave et nyt bed a la Sara Bäckmo?

Du kan sagtens stadig nå at sætte hvidløg og man kan faktisk også så mange ting allerede nu her. Gulerødder, dild og sommerblomsterfrø tåler kulde. Men jeg ved ikke hvordan det skal gå for mit påskelilje/sommerblomster bed. Frøerne er groet lidt hurtigere end jeg havde regnet med så nu må jeg se hvad det sker hvis det pludselig bliver minus fem grader i flere dage…. Måske dør spirerne og jeg må så igen til foråret.

Nu i mørke november er det dejligt at planlægge næste års have, drømme sig væk til forår og sommer og købe frø! Jeg har en lang liste på Impecta og håber de kommer med et godt tilbud på fredag, hvis de gør det så slår jeg til.

Jeg gør endnu et forsøg med den her 
Og Wilma er bare gode!
 Palmekålen er også lækker! 

I mange år har jeg valgt ikke at købe noget på Black Friday, men frø er jo i lige vel ret smart at købe der ikke? Har du lavet en liste? Hvor køber du fra? 

0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *