Loppemarked!

På lørdag holder jeg loppemarked på gården. Noget jeg håber kan blive en årlig tradition. Da jeg var barn var det  “Bergaskolansdag” på min folkeskole hvert forår. Der kunne man sælge og købe legetøj, tøj, planter, kaffe og kage. Det var en rigtig sjov dag, hvor jeg måske fik 20 kr at købe noget for. Sådan en dag kunne jeg godt tænke mig, at give Ruth og Kalle og mig selv. En dag hvor alle vores venner kommer og flyverdragter og gummistøvler og fiskegrej bytter ejere.

Nu tror jeg ikke at det kommer så mange her i morgen. Måske 20 eller så noget men det er lige meget. Jeg invitererede til den her dag for over et halvt år siden, da alt var mørkt og koldt og coronakedeligt. Jeg savnede mine venner og liv på gården. Nu føles det som en sejer at kunne afholde det her loppemarked (jeg har måtte rykke datoen to gange). Vi er selvfølelig udenfor og der vil være håndsprit og afstand, jeg vil ikke være skyld i at alle mine venner bliver syge og risikerer at smitte sine forældre og andre sårbare. 

Idag skal jeg forberede, handle kaffe og lave kardemommesnegle. Jeg prøver de her, Frederiks fika har nogen gode opskrifter.

Jeg handler også ind til nogen meget simple håndmadder som jeg kan lave lidt undervejs afhængigt af hvor mange der kommer. 

I morgen ska jeg tage en masse stiklinger af mine planter både inde og ude i haven, jeg har også lokket med lidt plukselv forårsblomster. I næste uge bliver det varmt også er det slut med tulipaner og pinseliljer. Bedre at de kommer hjem til andres køkkenborde og giver glæde der. 

1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *