Making my mama proud -ikke mere ukrudt i gangene…

Nu blir min mor glad! Jeg har taget mig sammen og fået ordnet gangene mellem mine bede. Ikke alle sammen men i det ene af mine tre store bede. Jeg har fjernet ukrudt lagt karton på også ny halm. Det skulle gerne hjælpe på mængden af ukrudt i gangene og det der spreder sig ind i mine bede. Den ene gang har fået karton (flyttekasserne som jeg hentede vores nye høns i -de var blevet ret beskidte) og den anden gang har fået ukrudtsdug. Nu må vi se hvad der virker bedst. Min mor har snakket om hvor godt det ville være at få lavet det her i laaang tid så nu ved jeg at hun sidder og klapper i hænderne der hjemme i Uppsala. Hun er også min mest trofaste læser <3 

De her smager helt vildt godt. Jeg tror at det er en lila blomkål der har valgt at sætte de her små hoveder her i marts. Dejlig overraskelse fra en plante som eller bare voksede sig kæmpestor men uden nogen hoveder.

One thought on “Making my mama proud -ikke mere ukrudt i gangene…

  1. Din trofaste laesare kikade först nu på bloggen…Är så glad för gangene! Men vad ska jag nu laeve när jag kommer till haven…?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *