Min smukke høne er en hane

Jeg har været i sommerhus i weekenden og kommer hjem til ikke mindre end to haner der er begyndt at gale. Den hvide kylling som jeg hele tiden har troet var en hane er nu helt klart en hane da han springer op på hønsene.

Men den smukke grå ser desværre også ud til at være hane og ikke høne. Den slås i hvertfald med den hvide hane. Det bliver en spændende tid nu at gå og vente på de første æg fra de to nye høns og på at se om den grå virkelig er en hane eller om den bare er en agressiv høne.

Mine gamle høns er også stoppet med at lægge æg. Eller det troede vi i hvertfald… Men jeg havde en idé om at de ikke gad at lægge æggene i redekasserne i hønsehuset da de nye kyllinger har valgt at sove i og på redekasserne, istedet for på pinden med de andre. Jeg gik runt i haven og kigge og kiggede men fandt intet. Så jeg gik ind igen og lige ved siden af trappen så jeg en lille høne der låg inde i snerlen… Her fandt jeg to æg!

0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *