Nogen gange fortryder vi også

Det er fantastisk at bo her på landet under pandeminen. Vi har så meget plads og så mange ting at lave her hjemme. Men. Nogen gange ønsker vi også begge to at vi bare havde et lille hus der ikke kostede så meget i drift og vedligholdelse, så vi kunne nyde familielivet og vores interesser.

Huset tager meget tid, det er rigtigt meget at holde og nogen store omkostninger. Lånet er lidt hvad det er, jeg tror at det ville være svært for os at finde noget, hvor vi ikke skulle ud og låne 2 mio og renten er jo lav. Men varme, el, forsikring og reparationer koster både i tid og penge. 

Min datter vågner op til den her udsigt fra hendes værelse. Det er jo bare fantastik at kunne give hende det. Og friheden at løbe rundt i haven. Der var kommet et par hindbær på vores nye efterårs hindbærbuske (i november!) og hun var så lykkelig, derefter hapsede hun lidt lila grønkål direkte fra planten i bedet.

Nu hvor jeg er højgravid så står min kæreste meget alene med alle de her fysiske opgaver og økonomien kan til tider føles lidt presset. Vi må bare konstatere at det er positive og negative ting ved at købe et hus på 450 kvadratmeter med en kæmpe have også må vi prøve at nyde rejsen uden at stresse for meget over det.

0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *