Nu planter jeg ud

Vi har haft det smukkeste forårsvejr, tak naturen for det, det gør det så meget nemmere at være hjemme og bekymre sig for situationen når man kan gå ud og bare blive blæst over af alle de fine blomster og ting der spirer over det hele. Men det er også koldt med frostgrader om natten. Det er faktisk koldere end vi har haft nærmest hele vinteren. Det er jeg glad for, nogen gange går foråret alt for hurtigt men ikke i de her dage.

På trods af de kolde nætter besluttede jeg mig for at plante lidt ud igår. Mine hestebønner blev rykket ud fra drivehuset hvor de har stået og vænnet sig til sol og kulde i nogen dage blev plantet ud, dækket med blade også en fiberdug på for at skåne dem fra både sol og frost. 

Mellem hvidløg og porre.

Jeg tog også mine kartofler ud i drivehuset. Dem med lange spirer blev sat i spande med halv lerjord og halv sidste års jord, som det har stået ærter og tallerkensmækkere i. Kartoflerne fik også en gang fiberdug. Når de er kommet lidt mere op vil jeg fylde hele spanden op med jord og forhåbentlig er det kartofler til midsommar. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *