Nyt år, new beginnings?

To måneders stilhed på bloggen, jeg har ikke rigtigt haft lyst til at skrive. Helt ærligt så har jeg faktisk ikke rigtigt haft lyst til noget som helst. Selv om jeg har en fantastisk mand, den dejligeste datter, hund, hus, godt job – jeg har jo alt, så har jeg ikke været glad.

Det hele startede bare med en dårlig dag. Dem har vi jo alle sammen. Men næste dag vågnede jeg igen med “tunge sko” også igen dagen efter. Efter en måned med lavt humør og energiniveau var jeg rigtigt tæt af det hele og nærmest hver gang det kom en pause, tit når jeg sat alene i min bil, begyndte tårerne bare at trille. Jeg viste ikke hvorfor. En måned mere gik og jeg følte mig mere og mere presset og ked af det. Jeg havde ingen appetit og begyndte også at have svært at sove. Ikke så gode tegn… Heldigvis har jeg som sagt, en fantastisk mand der en dag sagde til mig at jeg skulle sygemelde mig og tage en dag for mig selv.

Det var en lettelse at fortælle mit arbejde og min familie at jeg faktisk ikke har det særligt godt, men det er stadig svært for mig selv at forstå og acceptere. Jeg har fulgt min drøm og skabt det liv jeg gerne vil, hvorfor er jeg så ikke glad? Jeg har måtte acceptere, at lige meget hvor gode betingelser man har i livet, så er det nogen ting som man bare skal igennem at lade som ingenting og skamme sig over at være deprimeret når man er priviligeret, det hjælper ikke. Så kommer man ikke videre.

En lang juleferie med masser af hvile har helt klart hjulpet. Der er gode dage og mindre gode dage, men jeg føler ikke længere fuldstændigt emotionelt drænet. På mandag starter arbejdet igen, jeg er lidt bange for at ryge ind i samme “tage sig sammen” mølle hvor jeg laver mine opgaver men ikke med et smil. Det går ikke i længden, jeg skal mærke efter og jeg skal tage det stille og roligt, en ting af gangen og huske at holde nogen pauser. 

Jeg håber at jeg igen kommer til at have lyst til at skrive og tage billeder her. Time will tell. 

4 thoughts on “Nyt år, new beginnings?

 1. Dejligt at “høre” fra dig igen.
  Jeg har med glæde fulgt dine indlæg, hvor du fortæller om stort og småt.
  Du er jo ikke den eneste, der har brug for en pause i denne travle hverdag, hvor man gerne vil nå det hele. Vi ser oftere, at unge mennesker siger fra i en periode.
  Det tror jeg er rigtig sundt at kunne, så lyt du bare til din kære mand og “stå af” en gang imellem.
  Godt nyt år til jer – langt ude på landet
  Kh Gitte

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *