Nyt bed a la Sara Bäckmo

Jeg døjer lidt med tidsler i min have. Ret meget faktisk. Så nu prøver jeg Sara Bäckmos model for at lave nye bede. Først har jeg fjernet det meste af ukrudtet, så på med pap også plantedele, blade og alt muligt ukrudt. 

Meningen er så at pap gør at rod-ukrudtet f.eks. tidsler ikke får noget lys og dør. Når kartonen efter et års tid er gået i opløsning er ukrudtet død eller i hvertfald svækket. 

Jeg tænker at jeg skal have nogen store planter her næste år. Måske kål eller artiskokker så kan jeg lave et hul i kartonen og sætte planeten ned i hullet.  

0

4 thoughts on “Nyt bed a la Sara Bäckmo

    1. Hej Merete! Ja, den hedder vist jordbærspinat (leafy goosefoot på engelsk og Google oversatte det til Bladgræsfod på dansk). Jeg var meget spændt på at prøve den men har spurgt efter andres erfaringer i en Facebook-gruppe og de siger desværre at den ikke smager af noget, så jeg tror at jeg dropper den 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *