Nytårsritual

Jeg tror at vi er mange der glæder os til at sige farvel til 2020. Festen fylder mindre (eller intet) og ritualet fylder mere. Jeg har nytårsforsæt og også planer om at skrive nogen ting ned som jeg vil give slip på og lægge bag mig også smide dem ind i brændeovnen. Mine nytårsforsæt er:

  1. Gå med i Vinterbaderklubben i Guldborg – jeg elsker at vinterbade med sauna og nu er det endelig kommet en tæt på os. Jeg skal bare vente til jeg er færdig med at amme så det bliver først rigtig vinterbadning i slutningen af året. 
  2. Starte til ridning – jeg er lidt bange for at komme op på hesteryggen igen efter mange års pause men jeg savner så meget at være ude i naturen sammen med et dyr og jeg savner også farten og at mærke kraften fra hesten. 
  3. Lytte til mig selv og sige fra. Jeg har meget nemt at ignorere signaler fra min krop og mit sind og siger tit ja for at være høflig og ikke skabe dårlig stemning selv om det giver en klump i maven. Det holder aldrig i længden. 

Måske er det nok med tre? Så er det større chance for at det faktisk kommer til at ske. I morgen skal jeg lave en variation på Christianhavner tærten med passionsfrugt istedet for brombær og en masse lækker frugt på toppen mmm mums! 

Dejligt at vide at de her snart kigger op! 
0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *