Pendlarlife -når det er laaaangt på arbejde

Den her uge har ikke været den bedste fra et pendler perspektiv. Jeg er så heldig at jeg kun skal arbejde fra kontoret i København 2 gange om ugen – resten arbejder jeg hjemmefra. Nogen gang så føles de to dage også lidt tungt. 

I tirsdags skulle jeg ud til en kunde, mødet startede først kl 10, så jeg ville kunne undgå myldertiden. Derfor besluttede jeg mig for at tage bilen. Det var en fejl. Det regnede sygt meget, flere biler aquaplanede, der var uheld og ambulancer der skulle frem og ind mod København var det massiv kø…. Det tog mig ca 2,5 timer at komme til mit møde men det var ikke tiden der var det værste, det var at det ikke føltes sikkert på vejen. 

Igår slugte jeg så den kamel og tog tog-bussen til Næstved og toget der fra for første gang (det er sporarbejde her frem til 2. september) og det var så dejligt at bare sætte sig ind i bussen og slappe af. Når jeg skulle hjem igen var toget aflyst. Så turen hjem tog ca 3 timer. Hmm ikke min uge men nu bliver det bus og bil+tog til den nye jernbane er færdig. Jeg håber virkelig at de bliver færdig til den 2 september… Det er i lige vel mere rart at sidde og arbejde, drikke kaffe og slappe af end den stress jeg oplever på vejen. 

Dejligt i hvertfald at komme hjem til det her. Føler mig så RIG! 

0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *