Pendlerlivet

Det er mange der gerne vil flytte på landet men frygter pendlerlivet. Jeg havde det på samme måde. Jeg elskede min 15 minutters cykeltur fra Østerbro til Christianshavn. At kigge ud over langebro og få lidt (meget beskidt) luft for dagen startede var bare så dejligt. Det er virkeligt en luksus i København  -at man kan cykle til og fra arbejde. Det er ikke mange andre storbyer hvor man kan det. pendlerliv

Nu kan jeg ikke cykle på arbejde og jeg savner det. Men jeg har fundet en måde at arbejde og pendle på, som jeg godt kan leve med og også nyde (nogen gange). To dage om ugen tager jeg toget fra Vordingborg til Hovedbanen og går til kontoret på Vesterbrogade. En tur på næsten 2 timer hver vej. Jeg ville ikke kunne gøre det hver dag, men to dage om ugen er OK (resten af ugen arbejder jeg hjemmefra). I toget skriver jeg på bloggen (lige nu), arbejder, svarer på beskeder, sover, spiser morgenmad og mediterer. Jeg bruger appen Headspace, den er gratis og rigtigt god især på vej hjem fra arbejdet når hovedet er fyldt op af informationer.

Hvis du flytter på landet kommer du højst sandsynligt til at pendle mere eller mindere. Men du kommer også til at finde et job og en rejse der passer dig og som du kan leve med. Måske må du gå på dagpenge en periode eller tage en kompletternede eller ny uddannelse. Måske kommer du til at gå ned i tid og løn. Dit arbejdsliv kommer til at ændre sig. Hvis du gerne vil bo på landet, så prioriter det og følg din drøm. Jobbet bliver nok ikke det samme, men du finder ud af at få mad på bordet.

0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *