Ro natur-camp på Fejø

Vores seje venner Marie og Nicolai har købt Fejø camping og er ved at lave det om til det fineste Ro-naturcamp. Vi tog færgen fra Kragnæs for at se stedet og øen! 

Færgen fra Kragenæs til Fejø.

15 minutter med færgen fra Lolland også er du der. Lad bilen stå i Kragenæs og lej en cykel på havnen på Fejø.

Ro naturcamp på Fejø.

Natur-campen ligger kun 300 meter fra havnen og her vil du fra første juli kunne leje sådan en her lille hytte, komplet med rigtige senge, sengetøj, håndklæder og morgenmad. 

Hytte på Ro Naturcamp på Fejø.

Man kan også leje et færdigt telt med senge, sengetøj og morgenmad eller tage sit eget telt med. Det er toiletter, bad og køkken og en kiosk med en masse lokale lækkerier. 

Ro natur camping på Fejø.

Natur-campen ligger helt ned til stranden, husk badesko da det er lidt sten i standkanten. Det er masser af fine steder at slå telte op. 

Fejø Cider og æblemost.

Hele Fejø er en stor frugtplantage og du kan købe både æblemost og cider mange steder. Det bliver også produceret rigtig god vin på øen og man kan købe friskfanget pighvar og fladfisk. 

Fejø strand

Rundt om på øen findes de fineste strande.

Smuk strand på Fejø.

Mine forældre får hvert år en ny Ø i fødselsdagsgave af mig og mine søskende. Vi finder en ø og bestiller et ophold til dem. Hvilken ø skal du opleve i 2020? 

0

One thought on “Ro natur-camp på Fejø

  1. Sikke nogle dejlige billeder. Det lyder bare som det fedeste ferie koncept for mig! Mange tak for tipset, jeg ville ikke lige være stødt på det selv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *