Smukke april

April er vel den bedste måned på året? Lyset, blomsterne, fuglene og varmen? Det er så flot at det næsten gør ont. Solen bliver ved med at skinne og man kan gå uden jakke og vanter.

Marken har fået et grønligt skær, måske er det korn i år?
Kartoflerne er i jorden, bladene er så fine med sine lange hvide hår.
Jeg har været i vandet og det var klart og salt og koldt.

Selv om jeg har alt hvad man kan ønske lige nu og her, så længes jeg bort. Jeg længes til mit arbejde hahahha det troede jeg aldrig at jeg ville skrive. Jeg savner at pendle, det troede jeg heller aldrig at jeg skulle skrive. Jeg savner de tidlige morgener og de lange dage. Jeg savner at stresse om morgenen, at fylde mit termokrus med kaffe også bare ud af dørren.

Hvornår skal jeg få brug for mine nye hvide sko når jeg aldrig skal ind til byen mere?

Det er smukt at følge min datters udvikling helt tæt på, hun er stoppet med at sove lur og vil ikke længere gå med ble. Begge ting går rigtigt skidt, som det jo er før man lærer noget nyt. Jeg ved ikke hvor mange gange jeg har været i video-møde og hørt “de kommer kiissssss!” inde fra stuen og måtte løbe. R er begyndt at tale svensk fordi at vi bruger så meget tid sammen <3

Skaktern småkage.
Lidt corona-hygge har det været! 

Men hun er også begyndt at hive mig i håret, slå mig og rive mig i ansigtet. Idag havde vi begge to meget brug for en pause fra hindanden, så projekt nyt fyrrum, som T havde gang i, måtte sættes på pause og jeg kørte ned til skoven for at løbe en tur og få en kold dukkert. Skoven var så smuk, det var som et eventyrland og i et kvarter (så længe løber jeg) glemte jeg alt om ensomhed, kedsomhed og underbukser med tis og lort. 

0

One thought on “Smukke april

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *