Sne!!!

Søndag morgen vågnede vi til sne der fyrede rundt ud foran vinduerne, hvilket chock! Men meget heldigt for min ryg der var pænt træt efter mange læs med kompost og halm fra hønsehusstakken lørdag… Nu håber jeg at den gamle halm der har ligget i godt et år ikke er for stærk for mine kål bede. Om et par dage bliver nætterne varmere, op til 5 grader også skal jeg igang med at sætte stikløg og kartofler. 

læggekartofler

Idag er jeg blevet inden døre kun, en lille tur til Brugesen for at hente mine nye forårs sneaks og min forårs hue og halsedisse hahahha jeg er en fryspind! Jeg var også ude og gå en tur med min hund i grusgraven, det var dejligt får os begge. I de her dage hvor jeg er hjemme med min datter hver dag skal man huske at få lidt luft og komme ud af hytten. Hundeluftning er en meget god “undskyldning” for lidt alene tid. 

Efterårstur med hunden i skoven

Jeg har også brugt indendørs tiden til at lave lidt ny navigation på bloggen. Nu kan du finde alle indlæg om at “Bo på landet” og “Køkkenhaven” her i toppen. Begge menuer er under opbygning, det kommer lidt ad gangen. Det har også været over 1000 besøg på bloggen i marts måned! Så fedt, nu er det ikke kun min mamma der læser med længere! 

0

2 thoughts on “Sne!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *