Spis bedre – hvad skal jeg lave med alle de porrer?

I weekenden høstede vi de sidste porrer i køkkenhaven, de blev blancheret  og kom i fryseren, godt vi har en stor fryser! Et tip er at fryse ting som en flad plade istedet for en klump, så kan man ret nemt brække et stykke af hvis man ikke skal bruge alt i posen. 

frosne porrer

Jeg lavede den her opskrift fra Spis bedre: https://www.spisbedre.dk/opskrifter/kylling-i-hvidvin-og-estragon

spis bedre kylling med hvidvin og estragon

Den er super nem og smager lidt af béarnaise og det kan de fleste jo godt lide. 

kylling og frisk estragon
Brun kyllingen – vend den ev. i mel først og tag den siden op og stil til side. 
tørrede karljohan og frosne porrer
I med svampe (plukket og tørret i efteråret), halvdelen af porrerne, vin der får lov til at dampe af også fløde og sennep i og på med låget. 
kyllinggryde opskrift
Læg kyllingen tilbage i gryden, på med resten af porrerne, frisk estragon og ramsløg. Min blev ikke lige så flot som på billedet fra spis bedre, men det smagte godt! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *