Starte til ridning som voksen

Et af mine tre nytårsforsæt var at starte med at ride. Som barn og teenager var jeg en rigtig hestepige men som voksen har jeg kun været ude på et par ture.

Jeg var spændt på hvordan det ville være at ride igen, om jeg ville kunne finde ud af det. Det viste sig være som at cykle. Jeg er ikke bange og jeg har stadig god balance på hesten, selv om jeg mangler en del muskler i mave og ryg.

Overraskelsen er at jeg er blevet bange for at håndtere hestene. Altså at hente dem på folden, gøre klar til ridetur og at ridse hoverne. Især baghoverne. Det går ikke at man er bange for hesten. De kan fornemme det og så vil hesten ikke stole på dig som leder, det kan faktisk udvikle sig og blive farligt da hesten kan begynde at teste hvor dine grænser går.

Jeg vil jo gerne ride så jeg har taget hjælp af Lenette der ejer stald Litir. Hun hjælper mig med at komme mig over den her usikkerhed så at jeg kan udvikle et godt forhold til hestene og nyde ridningen.

0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *