Stille weekend – på bloggen

Men ikke i livet. Min kæreste har været på fiskeweekend og jeg har været hjemme alene med begge børn. Bedste tip til alene-weekend med et spædbarn og en på 3, er nok at have handlet godt ind så man har “nem mad” i køleskabet.

Jeg gjorde klar med pandekager og fik brugt en af de sidste hvidtøl (fejlkøb i julen, troede at det var jueløl).

Helt alene var jeg dog ikke. Min veninde og hendes to børn kom på besøg og vi tog allesammen til knuthenborg. Vi kiggede ikke så meget på dyr, men dinosaurer også hang vi ud et par timer på legepladsen.

Søndagen er blevet brugt i haven hvor vi har nydt det gode vejr. Jeg prøver et nyt tricks mod sørgemyg, nemlig at lægge et styk kartoffel i jorden. Sørgemyggens larver kan godt lide stivelse, så de skulle gerne kravle op i kartoflen for at spise den istedet for plantedele også kan man smide kartoflen og larverne ud. Smart! Jeg håber det virker.

0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *