Taknemlighed

Min kæreste og mig låg i sofaen og så fjernsyn også kom vores kat Tove og lade sig ovenpå min mave. Jeg har været lidt stresset på jobbet her på det sidste men nu er den travle periode overstået og jeg puster ud. At have en kat på maven er en meget effektiv form for terapi. Man bliver virkelig rolig af det. Kattene passer ellers ret meget sig selv, vi ser ikke så meget til dem i løbet af sommeren og vi kæler faktisk ikke så meget med dem. Men nu kommer det efterår og sofatid og kattetid og brændeovnstid.

Jeg tror at det var den der time med katten på maven der fik mig til at slappe helt af og tænke på hvor mange fine ting jeg har i mit liv. Jeg har en kæreste som jeg holder rigtigt meget af (det meste af tiden), den sjoveste og sejeste datter, en sød hund, to katte, et kæmpe hus, min køkkenhave, et godt job hvor jeg både udvikles og hvor jeg har totalt meget frihed. Tænk for 5 år siden havde jeg kun en cykel. Jeg var totalt fri og havde masser af penge men livet manglede også mening og indhold. 

Som hjemmefanget fisk -fisket af den sødeste fisker.
At hente æg og se at mine høns har det godt. 

Nogen gange bliver jeg lidt overvældet af alt der skal males, pudses,  slibes, spartles, luges, klippes og ordnes. Over at et par nye vinduer koster 20.000 kr og over at det er svært at spare op med et barn i vuggestue og to biler. Men det går jo så fint og vi har jo så meget. Det er om at huske at nyde det.  

0

One thought on “Taknemlighed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *