Unboxing fra Impecta!

Nu bliver det endeligt lidt mere haveblog på bloggen. Jeg har givet mig selv en tidlig fødselsdagsgave fra Impecta!

Frø og et automatisk solcelledrevet vandningsanlæg efter stor inspiration fra super-have-influencern Sara Bäckmo. Sara lavede i juleferien en serie om hendes nye hus (!) og den nye have hun har skabt der (se videoerne her). Den nye have hun har etableret, kræver et minimum af vedligholdelse og jeg kan godt se at jeg har brug for noget lignede. Med barn og job og hus og hund og alt muligt så når jeg ikke at luge, gøde, vande, så og høste så meget som jeg gerne vil og derfor går mange af mine køkkenhaveprojekter mindre godt (lad os bare sige mindre godt…. ).

Den her maskine skal hjælpe mig med vandingen. Den kan selvfølelig ikke vande hele min kæmpe køkkenhave men jeg kan vælge at give de mest udsatte små planter eller nysåede bede, lidt ekstra vand. Når solen lyser så starter pumpen og jo mere sol jo mere vand bliver det pumpet. Glæder mig så meget til at prøve den og hvis den er god så er planen at købe nogen flere set og udbygge systemet.

Jeg har også købt frø. Både nogen gode gamle klassiker som dem her:

Og nogen nye sorter. Glæder mig meget til newzealandsk spinat, ananas kirsebær og musselsquash. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *