Ups et lille impulskøb…

Før vi flyttede i hus på landet havde jeg ikke været i et byggemarked i 10 år. Det var ikke noget man gjorde når man boede i en lille lejlighed og var uden bil. Jeg husker at jeg slæbte maling hjem fra røverkøb på bagagebægeret på cyklen. Nu er det nærmest hver weekend en tur til Silvan, Jem og Fix, foder butikken eller en anden stor butik. Den her weekend skulle jeg købe ukrudtsdug og hvad havde de fået i Jem og Fix om ikke sættekartofler! Er det ikke lidt tidligt i Januar? Jeg faldt selvfølelig for fristelsen og købte en pose solist.

Jeg tænker at sætte dem i sorte spande i drivehuset og hvis det bliver minusgrader så må jeg tage dem ind i huset. Nu skal de bare forspire. Kartofler er en meget god størrelse “frø” for en på to år.

2 thoughts on “Ups et lille impulskøb…

  1. Ja tacka vet jag sättpotatis jämfört med jätteverbenan som jag sådde hos dig!
    Hur kan en växt som blir så stor ha så mikroskopiska frön…?

  2. Hahha jag hade missat den här kommentaren. Ja de där mini fröna och miniplantorna är svåra. Man kanske kan fuska och köpa på plantskolan?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *