Vådt og varmt!

Det er et mærkelig vejr det her forår. Vi plejer (jeg har kun boet her 5 år, men men) at have knastørt og solrigt hele april og maj. Smukt og dejligt men umuligt at så eller plante ud. Men ikke i år. Perfekte udplantnings forhold. Idag blev det de her røde spidskål.

De trængte virkelig til at komme ud! Men det er min oplevelse at kål godt kan lide at stå lidt trængt under forspiringen. Jeg bredsår dem altid. Hvis det kun er et frø i en potte syntes jeg at planten bliver svag eller at frøet rådner.

Nu må vi se om sneglerne holder sig væk. Det våde vejr er også godt for dem så det er lidt flere end det plejer. Jeg så (og dræbte) to idag.

Radiserne har det også godt! De plejer altid at blive sygt stærke og trævlede men ikke i år med alt det her vand. Lille top og stor radise, så ved man at den er god!

0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *