Vægten af hvile

Igår gav vi den gas i haven. Vejret var fantastisk (husk solcreme) og vi fik ryddet en masse grene, buske, småtræer og brumbær der havde bredt sig ud over det hele. Endnu et kæmpe bål er stablet sammen.

Vigtigt med gode handsker, tak for dem svigerfar!

Idag hviler jeg mig. Jeg have tænkt at dagen idag skulle bruges i køkkenhaven men vejret, kroppen og sindet ville anderledes. Hvis det er noget jeg har lært af mit forløb hos psykolog så er det hvor vigtigt det er for mig at hvile og lade op.

De her tre ved hvordan man tager en lur.

Vi bor i kollektiv og det sker noget hele tiden, det er skønt, vi hygger og vi keder os ikke. Men jeg har også behov for ro og alenetid så idag tog jeg lur sammen med min datter. Hun sov og jeg så min ynglingsserie Homeland. Sidste sæson kører på svensk fjernsyn og det er så spændende!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *