Vi har spist rødbedeburgers her til aften. De er super lækre og koster intet at handle ind til.
Du skal bruge:
- Ca 2 rødbeder per person
- 2 dl revet ost
- 2 dl peanuts
- 2 fad hvidløg
Riv rødbederne på rivejern eller i en food processor. Kram væden ud af dem og lad dem ligge i et dørslag og dryppe af. Blend peanuts til “mel” i en food processor og bland det sammen med rødbeder og ost. Kom hvidløg i og ev. lidt peber men ikke salt da peanutsen allerede er salte.
Form bøffer og steg i solsikke eller raps olie. Sørg for at olien er godt varm når du smider bøffen på den skal få en hård skorpe før du vender den.
Så skal du bare samle din burger!
0
Når vores søn, som er veganer, kommer hjem til jul, skal vi sikkert også have rødbedebøffer, og det undrer mig ind i mellem, hvorfor vi ikke til hverdag skrotter køddelen noget oftere, for den slags bøffer er en delikatesse, især hvis de bliver tilstrækkeligt sprøde.
Enig Marie! De her “bøffer” smager super også kan man godt spise to burgers da de ikke er så tunge 🙂