Lidt hver dag…

Det her med at være selvforsynende er ret svært. Især at producere de rigtige mængder på det rigtige tidspunkt og at få taget hånd om grønsagerne og få dem opbevaret så de kan holde sig. Men at bare spise én ting fra haven hver dag giver en god fornemmelse. Jeg glæder mig til at hente salat og tomater og rødbeder direkte fra haven igen. 

hjemmefanget havøred

Igår spiste vi havørred som T havde fanget, den lækreste fisk. Vi spiser den helst rå med soya og ingefær. I går fik vi også en god wok med nudler til. 

Idag har jeg lavet pasta med palmekålspesto. Ristede hasselnødder, ristet hvidløg, parmesan, olie og masser af palmekål og lidt ramsløg. Til det en frisk tomat salat med feta og løg.

Tip! Skær løgene tyndt og læg dem ned i eddike så bliver løgene milde i smagen, eddiken bruger du bagefter til din salatdressing så smager hele salaten af meget mere. 

0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *