Rigtig meget af det hele i haven…

Det er rigtig meget af alt slags ukrudt i haven, især tidsler. Jeg får aldrig en flot ukrudtsfri have, men det er ok. Selv om det ligner herrens og aspargesen er slut for i år, så er der masser af jordbær, artiskokker og ærter. Tre ting jeg elsker at spise!

Mig og R plukker alle ærter hver dag. Hun er helt vild med dem, lige som mig. Jeg elsker også artiskokkerne, de er så nogen flotte planter, men vi skal ikke have flere nu. Vi kan slet ikke nå at spise dem alle sammen.

Sidste års grønkål har fået lov til at stå fordi at jeg gerne vil tage frø af dem og de var længe så fine med gule blomster, men nu ser de forfærdelige ud og skal snart væk. Her var planen at have frilands tomater men jeg har faktisk ikke nok tomatplanter, da ret mange er gået til, så nu tror jeg at planen bliver at sætte en omgang sene kartofler og håbe på at de når at blive til noget før de få skimmel. 

Min første udplantning af ikke afhærdede græskarplanter gik ikke så godt… Så hvad gør man? Jo man prøver igen. Den her omgang squash har stået ude i skygge og sol i en uges tid og nu håber jeg at de klarer at flytte ud på den tørre lidt blæsende mark som jeg kalder køkkenhaven. Tror i at jeg stadig kan nå at så skoleagurker? Jeg vil gerne lave syltede agurker…

Jeg vil også gerne så flere gulerødder og rødbeder og det er godt om plads efter hvidløg, men vejrudsigten siger 28 grader og sol de næste mange dage (ikke for at jeg klager over det, så kan man spise is og bade) men så spirer de gulerodsfrø bare ikke. Naturen og vejret må styre og jeg må så og høste det der fungerer i min have og med mit liv.

One thought on “Rigtig meget af det hele i haven…

  1. Så underbart med egna rödbetor, jag tycker verkligen om kokta rödbetor tillsammans med getost och rostade solroskärnor och så ringla olivolja över alltihop! Mums!
    Underbara bilder, så fin blogg. Naturen ger ett lugn och du förmedlar det jättebra i dina bilder. Min ADHD-hjärna mår gott av lugnet i dina bilder, tack för det!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *