Tak og farvel 2023

2023 blev året da jeg ikke postede en eneste blog post her! Det har også været lidt et lorteår for mig hvis jeg skal være ærlig. Da jeg fik nyt job og begyndte at arbejde fuldtid efter min barsel, stoppede jeg med bloggen. Jeg kunne godt se at jeg ikke havde tid til det og det skulle prioriteres. Men jeg er faktisk stoppet med alt som jeg syntes er sjovt. Det går ikke. 

Nu starter bloggen igen og hvis jeg skal have noget at skrive om så må jeg jo lave noget sjovt. Tror i det kommer til at fungere? Lad os se 🙂 Nu starter et nyt år, nyt have år, nyt blog år, nyt Maria år. 

Det første der skal ske er at forspire artiskok og chili. Håber også at jeg kan finde nogen winterkefer ærtefrø. Dem gad jeg godt at prøve men de er udsolgt over alt! 

1

2 thoughts on “Tak og farvel 2023

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *