Blomster jeg vil have 2020

Heheh allerede tid til at drømme om alle de fantastiske ting jeg skal have i haven næste år. Jeg vil have mange flere blomster også i køkkenhaven og blomsterne skal være i jorden ikke i potter. Vi var til fødselsdag i lørdags og de havde de mest fantastiske dahliaer, de var 1,5 meter høje og flere meter brede. Værterne kunne godt se hvordan jeg kiggede på dahliaerne og spurgte om jeg vilde have nogen knolde, åh alle de dejlige havegaver!

Mine dahliaer som jeg har i år har jeg også fået af en veninde der delte sine knolde. Tak Agnes! Sidste år blomstrede de først i September grundet tørken, i år kom de meget tidligere. Men de er jo så små, måske 50 cm høje i deres potter. Næste år skal jeg grave dem ned i jorden og give dem godt med gødning. 

Min største blomsterinspiration heter jeg fra instagram kontoen Oves paradis. De smukkeste kornblomst og valmuer. Prøv bare at se her… 

Billede fra #ovesparadis instagramprofil
Billede fra #ovesparadis instagramprofil

Jeg elsker mine tallerkensmækkere. Dem vil jeg bare have flere af og i flere farver. 

0

One thought on “Blomster jeg vil have 2020

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *