Fra klubkid til landkone

Vi skal lave en julekalender på arbejdet. Hver hverdag i december skal vi poste et billede på Facebook af en medarbejder med en genstand der fortæller noget om hvem de er som person. Vad har jeg taget med? En bakke med æg. Det er min nye identitet – landkonen – bonderøven wannabe. 

Da jeg flyttede til København gik jeg meget i byen. T spillede som DJ og vi kendte mange i klubmiljøet. Mange ting har ændret sig og det er jeg rigtig glad for. Det var super sjovt at feste og vi har så mange gode venner fra de dage – men det skulle også stoppe. Vi skulle videre, livet ændrer sig og den person man er og bliver set som ændrer sig.

Hvem er jeg om 10 år? Er det stadig landkonen eller bliver det business woman / forskaren / krea-damen eller noget helt andet? Jeg har en idé der ligger og ulmer lidt…. Måske bliver det den retning. 

0

2 thoughts on “Fra klubkid til landkone

    1. Hehhe ja! Under min förlossning så fick jag hypnotisk smärtlindring och det gjorde mig lite nyfiken på hypnos. Så nu tänkte jag testa det! Först att själv bli hypnotiserad och sen kanske också lära mig att hypnotisera. Min farfar höll på en del med det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *