Havearbejde i februar – Klargøring af bede og oprydning

Igår var jeg ude i køkkenhaven for første gang i en mindre evighed. Lågen til haven stod åben, åh nej… Og ja, der havde været nogen og spist mine kål og alle gulerodstoppe og rødbedetoppe. Jeg tror at det er et rådyr. Det gør ikke noget med kålen bare dyret ikke begynder at springe over hegnet nu hvor jeg har lukket lågen….

Rosenkål spist af rådyr

Vi høstede lidt glemte gulerødder og rødbeder, palmekål og rosenkål.

Jeg gjorde rent hos hønsene og lade halmen med hønsemøg ud på sidste års dahliabed. Ovenpå hønsemøgshalmen lade jeg et lag med blade.

No dig bed, dækning

Nu er bedet dækket og til foråret kan jeg sætte forspirede planter ud eller lægge et lag jord på og så.

0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *